Quadvin Privatumo Politika

  1. Ši privatumo politika reglamentuoja paslaugų teikėjo - www.quadvin.com svetainės administratoriaus ( toliau Quadvin ) veiksmus susijusius su asmens duomenų rinkimo, tvarkymo ir saugojimo tvarka. Administratoriaus kontaktai: Mindaugas Tauginas, veiklos vykdymo pažyma Nr. 1140443, el. paštas: info@quadvin.com, tel.: +37069919191.
  2. Quadvin surinkti asmens duomenys tvarkomi vadovaujantis Lietuvos Respublikos asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymu, Bendruoju duomenų apsaugos reglamentu (toliau – BDAR) ir kitais teisės aktais. Jeigu paslaugų naudotojas yra juridinis asmuo, ši Privatumo politika taikoma fiziniams asmenims, kurio duomenis mums perduoda juridinis asmuo.
  3. Pagrindinis tikslas dėl kurio Quadvin prašo asmens duomenų tai mokamos paslaugos suteikimas vartotojui kai jis siekia įgyti transporto priemonės ataskaitą (Quadvin Vehicle History Report). Quadvin naudojasi www.stripe.com (toliau Stripe) mokėjimo teikimo klientams paslaugomis. Atsižvelgiant į tai Quadvin vartotojai gali susipažinti su Stripe privatumo politika, kuri yra prieinama tinklalapyje www.stripe.com.
  4. Paslaugos suteikimo tikslu yra prašoma duomenų, kurie yra būtini vartotojo poreikiams patenkinti siekiant atlikti piniginį apmokėjimą - tai vardas, pavardė, el. paštas, adresas ar/ir įmonės rekvizitai, jei paslaugos gavėjas yra juridinis asmuo. Vartotojas yra atsakingas už teisingos informacijos pateikimą.
  5. Quadvin suteikusi paslaugą vartotojui išrašo sąskaitą, kuri atspindi vartotojo pateiktus asmens duomenis. Vienas sąskaitos egzempliorius nusiunčiamas elektroninio pašto adresu, kurį nurodė vartotojas pildydamas mokėjimo formą.
  6. Quadvin neteikia jokių asmens duomenų trečiosioms šalims. Išimtis taikoma tais atvejais kai to reikalauja valstybinės institucijos vykdančios savo veiklą.
  7. Quadvin nereikalauja, nekaupia ir neteikia tokios informacijos kaip transporto priemonių registracijos ir jų valdytojų duomenys.
  8. Quadvin gali analizuoti tokius vartotojų pateiktus duomenis kaip transporto priemonės identifikavimo numeris, gamintojo firmos pavadinimas, modelis ir kitus techninius transporto priemonių parametrus. Tai atliekama su tikslu, kad pagerinti tinklalapio veiklą, optimizuoti paieškos sistemą ir patobulinti tinklalapio veikimo principus.
  9. Elektroninio pašto adresas gali būti naudojamas naujienlaiškių siuntimui vartotojui informuojant apie naujas paslaugas, nuolaidas ir kitą panašią informaciją. Vartotojas gali atsisakyti šios paslaugos.
  10. Informuojame, jog tam, kad galėtume pasiūlyti Jums visavertes paslaugas mūsų svetainėje, Jūsų kompiuteryje (įrenginyje) įrašome informaciją (slapukus, angl. "cookies"). Įrašytą informaciją naudosime atpažindami Jus, kaip ankstesnį svetainės naudotoją, rinkdami svetainės lankomumo statistiką. Jūs bet kada galite peržiūrėti, kokią informaciją (slapukus) įrašome, ir galite ištrinti dalį ar visus įrašytus slapukus. Taip pat turite teisę nesutikti, kad būtų įrašoma ir naudojama informacija (slapukai) Jūsų kompiuteryje (įrenginyje), tačiau tokiu atveju kai kurios svetainės funkcijos Jums gali būti neprieinamos. Preziumuojame, jog naudodamasis mūsų sistema sutinkame su tuo, kad Jūsų kompiuteryje (įrenginyje) būtų įrašoma informacija. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti, pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus, ar kreipdamiesi į mus bet kuriais svetainėje skelbiamais kontaktais.
  11. Quadvin naudoja "Google Analytics", kad matytų statistines analizes. "Google Analytics" žiniatinklio analizės paslauga yra teikiama "Google Ireland Limited", Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Ireland, ("Google"). "Google Analytics" naudoja slapukus, tekstinius failus, kurie išsaugomi Jūsų kompiuteryje ir leidžia analizuoti, kaip Jūs naudojatės tinklapiu. Slapuko sugeneruota informacija apie Jūsų naudojimąsi šiuo tinklapiu bus perduodama "Google" serveriui Europoje ir ten saugoma. Tačiau, jei šiame tinklapyje bus įjungtas IP anonimizavimas, jūsų IP adresas bus sutrumpintas Europos Sąjungos valstybėse narėse ar kitose Europos ekonominės erdvės sutarties šalyse. Tik išskirtiniais atvejais visas IP adresas bus siunčiamas į "Google" serverį Europoje ir ten sutrumpinamas. "Google" šio tinklapio operatoriaus vardu naudos šią informaciją, kad įvertintų naudojimąsi šiuo tinklapiu, sudarytų ataskaitas apie veiklą tinklapyje ir tinklapio operatoriui teiktų kitas paslaugas, susijusias su tinklapio ir interneto naudojimu. IP adresas, kuris iš Jūsų naršyklės bus perduotas "Google Analytics", nebus susietas su kitais "Google" duomenimis. Galite užkirsti kelią "Google" rinkti slapukų sugeneruotus duomenis apie Jūsų naudojimąsi tinklapiu (įskaitant Jūsų IP adresą) ir šių duomenų apdorojimui, atsisiųsdami ir įdiegdami naršyklės papildinį: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en. Daugiau informacijos galite rasti https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=lt%20arba%20http://www.google.com/intl/de/analytics/privacyoverview.html (bendra informacija apie "Google Analytics" ir duomenų apsaugą).
  12. Quadvin naudoja "Google AdWords" internetinės reklamos programą ir konversijų stebėjimą kaip "Google AdWords" dalį. "Google Conversion Tracking" yra "Google Ireland Limited" teikiama analizės paslauga (Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Ireland, "Google"). Slapukas bus nustatytas, jei į mūsų tinklapį pateksite per "Google" skelbimą. Šie slapukai nustos galioti po 30 dienų, jie nėra naudojami asmeniniam identifikavimui. Jei apsilankote tam tikrose mūsų tinklapio dalyse, o slapuko galiojimo laikas dar nesibaigęs, "Google" ir mes galime atpažinti, kad spustelėjote skelbimą ir buvote nukreipti į mūsų tinklapį. Kiekvienas "AdWords" užsakovas gauna atskirą slapuką, t. y. slapukų negalima atsekti per "AdWords" užsakovų tinklapius. Iš konversijos slapukų gauta informacija naudojama generuoti konversijų statistiką "AdWords" reklamos užsakovams, kurie pasirinko konversijų stebėjimą. Reklamos užsakovai sužino bendrą vartotojų, kurie spustelėjo jų skelbimą ir buvo nukreipti į konversijų stebėjimo puslapį, skaičių. Tačiau jie negauna jokios informacijos, leidžiančios asmeniškai identifikuoti vartotojus. Todėl negalima susieti asmens duomenų su vartotojo duomenimis. Jei norite išjungti konversijų stebėjimo slapukus, galite atitinkamai nustatyti savo naršyklę, kad ji blokuotų slapukus iš domeno: "googleadservices.com".
  13. Quadvin naudoja "Google Cloud" duomenų ir failų saugojimui bei vartotojų autentifikacijai. "Google Cloud" yra "Google Ireland Limited" teikiama analizės paslauga (Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Ireland, "Google"). Jei prisijungsite prie sistemos Jūsų naršyklėje bus išsaugomas autentifikacijos slapukas kuris atnaujinamas kas valandą. Šis slapukas yra būtinas, be jo Jūsų autentifikacija ir prisijungimas prie sistemos yra neįmanomas.
  14. Paslaugų teikėjas turi teisę iš dalies ar visiškai pakeisti Privatumo sąlygas apie tai pranešdamas savo svetainėje. Tolimesnis naudojimasis mūsų tinklapio paslaugomis reiškia šių taisyklių laikymąsi. Visi iškilę nesutarimai ir ginčai sprendžiami derybų būdu. Nepavykus susitarti, ginčai sprendžiami pagal Lietuvos Respublikos įstatymus.
  15. Tinklalapio naudotojas turi teisę prašyti leidimo susipažinti su tvarkomais asmens duomenimis, prašyti, kad tie duomenys būtų ištaisyti, patikslinti ar ištrinti, būtų apribojamas duomenų tvarkymas; taip pat vartotojas turi teisę atšaukti savo sutikimą dėl duomenų tvarkymo.
  16. Tinklalapio naudotojas turi teisę pateikti skundą Valstybinei duomenų apsaugos inspekcijai (daugiau informacijos – https://vdai.lrv.lt/).
  17. Už duomenų apsaugą atsakingo asmens kontaktai: Mindaugas Tauginas, veiklos vykdymo pažyma Nr. 1140443, el. paštas: info@quadvin.com
  18. Naudodami www.quadvin.com tinklalapį ir nurodydami savo asmens duomenis, sutinkate, kad paslaugų teikėjas juos valdys ir tvarkys šioje privatumo politikoje bei teisės aktuose numatytais tikslais, priemonėmis ir tvarka.